Lediga tjänster

Är du intresserad av att jobba med några av Europas stora och spännande bilmärken? Vill du vara med och fortsätta att utveckla dem på den svenska marknaden? Då är du välkommen att söka våra lediga tjänster.

Copywriter/Content Specialist/PR-assistent

Brinner du för kreativitet, är tonsäker och samtidigt vill jobba med några av bilbranschens mest utvecklande varumärken? Då kan du vara den vi letar efter. Nu utvecklar vi vår marknadsavdelning för varumärkena Peugeot, Citroën, Opel, DS och Mitsubishi ytterligare och letar efter ett språkproffs som förstår innebörden av framgångsrik copy både traditionellt och digitalt. I rollen kommer du också supportera i PR-arbetet för samtliga varumärken. Som person gillar du högt tempo och är nära till beslut.

I rollen är du en viktig funktion till Marknadsavdelning och företagets övriga avdelningar. Rollen är en hybrid mellan företagets olika avdelningar såsom Försäljning, B2B, Servicemarknad och Marknadsföring/PR. Positionen innebär också stora digitala möjligheter och ansvar för företagets digitala kanaler såsom Facebook, Instagram, Bloggar och kampanjsidor. Med andra ord finns det oändligt med möjligheter att skapa värde för varumärkena hela vägen från produktion till exponering.

Till dina ansvarsområden hör:

 • Traditionellt copyarbete – textproduktion för annonsmaterial, kreativa koncept, kampanjer, magasin, pressmeddelanden och övrigt tryckmaterial.
 • Content Management för varumärkenas digitala kanaler (Social Media primärt)
 • Korrekturläsning av material
 • Medredaktör för kundmagasin

Bakgrund och kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning inom journalistik, kommunikation, eller motsvarande.
- Erfarenhet av framgångsrik textförfattning (självgående, kreativ, kundorienterad).
- Erfarenhet av kommersiella texter och utformning av säljande kampanjmaterial.
- Några års erfarenhet av liknande tjänster som copywriter, content manager, social media manager, kommunikatör etc.

Det är meriterande om du:

 • Har tidigare erfarenhet av annonsering på Sociala Medier (Facebook, Instagram, LinkedIn etc.)
 • Erfarenhet av eller starkt intresse för influencermarketing och sociala medier
 • Erfarenheter inom journalistik eller motsvarande textförfattande.

För att lyckas i rollen tror vi att du är driven, positiv, utåtriktad och självgående. Vi ser även att du har ett brinnande intresse för digital marknadsföring där du även bidrar med positiv energi, glädje och humor till dina kollegor. Du arbetar strukturerat och är väldigt noggrann i det du gör.

Rollen svarar under Team Leader Marketing – Elisabeth Levinsohn och är baserad i Malmö.

Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev snarast möjligt. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Elisabeth Levinsohn – ell@kwbruun.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

Junior Product Manager

Junior Product Manager till K.W. Bruun- Mitsubishi

K.W. Bruun är en av Sveriges största bilimportörer och ansvarar i dag för importen av Peugeot, Opel, DS, Citroën och Mitsubishi till den svenska marknaden. Som en del av den framgångsrika danska koncernen K. W. Bruun & Co., är K.W. Bruun ett bolag med kraftig tillväxt, främst kännetecknat av framgång, ambition och en stark kultur där det finns en kort väg från tanke till handling. Vi utvecklas ständigt och därför behöver vi nu en Junior Product Manager till vårt huvudkontor i Malmö. I denna roll blir du en del av ett team som arbetar flexibelt, snabbt och med mycket eget ansvar.

K.W. Bruun erbjuder en tjänst för dig som vill bli en del av ett bolag i en stark tillväxtfas, där du får chansen att utvecklas och att växa tillsammans med företaget.

Vår förhoppning och ambition är att vår gemensamma utveckling leder till att du på sikt kan ta en roll som Product Manager.

Tjänstens ansvarsområden
Det övergripande uppdraget går ut på att proaktivt bidra till att utveckla bilförsäljningen genom produktutveckling, prisoptimering, kampanj-animering, och förbättring av försäljningskanalerna. Målet med detta är att kraftigt öka Mitsubishis marknadsandel och lönsamhet i Sverige.

För övrigt innehåller tjänsten nedan ansvarsområden:

 • Strukturera modellprogrammet såsom uppbyggning av motor/växellåda/utrustningskombinationer, som motsvarar efterfrågan i marknaden
 • Kontinuerlig optimering av prissättning
 • Skapa kampanjförslag och lansering i marknaden
 • Forecasting av produktion & beställning av bilar
 • Marknadsanalyser och prisförhandling mot fabriken
 • Optimering av säljkompetanser hos återförsäljarna
 • Utveckling av online och offline marknadsförings-material
 • Projektledning och Go-To-Market management
 • Utveckling av existerande och nya försäljningskanaler

Kvalifikationer och krav
K.W. Bruun är en platt organisation med korta beslutsvägar där samtliga arbetar för att realisera strategin genom taktiska och operativa tilltag. Detta ställer krav på att du som arbetar hos oss ska vara självgående och ta stort ansvar för egna uppgifter och utveckling.  Passar detta sätt för dig att arbeta, kommer du att trivas i arbetsmiljön som är innovativ och drivande men samtidigt varm och familjär. Det är viktigt att du har en analytisk förmåga och kan strukturera ditt arbete, samtidigt är våra förväntningar att du är kommersiellt drivande, och utmanar var du menar något kan förbättras. Du är flexibel och prestigelös i ditt dagliga arbete.

 • Utbildning på högskolenivå inom ekonomi eller liknande
 • Meriterande med liknande roll i branschen men inget krav
 • Kräver goda kunskaper i Excel
 • Minst 2-3 års arbetslivserfarenhet

Vi erbjuder
Din arbetsplats kommer vara i våra fräscha lokaler på huvudkontoret i Malmö i en öppen kontorsmiljö. Vi har näst intill alla funktioner inhouse, vilket gör att det är en kort väg från tanke till handling. Här kommer du att vara en del av ett ambitiöst team som kännetecknas av engagemang, professionalism, högt tempo och goda utvecklingsmöjligheter. Vår personalkultur kännetecknas av en informell miljö samt att vi har en öppen och ärlig dialog. Dessutom omfattas vi av kollektivavtal och erbjuder andra fina personalförmåner.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här